مجموع نظرات: ۰
جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۹
۰ نفر

سرپرست سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران از نوسازی دو پل عابر مکانیزه دیگر در شرق تهران خبر داد.

پل

به گزارش همشهری آنلاین، مجید امانی درباره آخرین وضعیت نوسازی پل‌های عابر مکانیزه تهران گفت: فرآیند نوسازی ۴ یونیت برقی و پوشش پل عابر مکانیزه محله خاقانی در محدوده خیابان باباطاهر چهارشنبه ۲۶ دی‌ماه به پایان رسید و تحویل شهروندان شد.

سرپرست سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران افزود: نوسازی پل پرتردد تقاطع بزرگراه‌های شهید سلیمانی و باقری نیز تا پایان هفته آتی به اتمام رسیده و بهره‌برداری می‌شود.

به گفته امانی، تراکم جمعیت در بزرگراه شهید باقری و تردد مضاعف به جهت استفاده شهروندان از ایستگاه متروی شهید باقری اهمیت نوسازی این پل فرسوده و معیوب را دوچندان کرد و آسانسورهای عمومی سطح شهر طی ماه‌های آتی نوسازی خواهند شد.

امسال، پل‌های عابر مکانیزه واقع در چهارراه تهرانپارس، چهارراه سرسبز و بزرگراه شهید سلیمانی تقاطع استاد حسن بنا، شرق پل سید خندان و بزرگراه بسیج تقاطع ۲۰ متری افسریه نیز نوسازی شده بودند و امسال هم در شهر تهران تاکنون ۶۱ یونیت از پل‌های عابر نوسازی شده و به گفته مسئولان روند نوسازی پل‌های مذکور ادامه‌دار خواهد بود.

کد خبر 917981
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha